12 september 2007

Essie har kommit till stan!

Omg omg omg!!!
Ja, idag var jag inne en snabbis på åhlens city i Göteborg innan stängningsdags. Och när jag gick runt där bland hyllorna fick jag syn på ett ställ med nagellack som inte såg bekant ut. Jag var såklart tvungen att gå dit och kolla vad det var för något nytt spännande märke och upptäcker Essies "karaktiristiska" handkräms flaskor... Och, JA! det är Essie lack i en massa olika nyanser som jag har framför mina fingrar! omg omg omg!! Äntligen har Essie kommit till stan! Way to go Åhlens!

11 september 2007

Frisyr- och Makeup Hemsida och Blonderings Tips!

Nyss upptäckte jag en frisyr och makeup sajt som verkar väldigt bra om man vill ha lite inspiration till en ny klippning, färgning eller makeup. Själv vill jag bli blond, igen. Så om det är någon som vet en bra salong i Göteborgs området som är duktiga på blonderingar, och som inte kostar skjortan så är jag väldigt tacksam för tips!
Jag har provat att blondera mig själv hemma, men jag vill ha ett så naturligt resultat som möjligt. Vilket jag inte tycker man får när man köper blondering på burk och bara lägger i hela håret. Det har även en tendens att gå åt gula nyanser då, vilket jag absolut inte vill ha!

När jag ändå är igång kan jag passa på att efterfråga ett bra blond/silver shampoo. Vilket använder du och tycker du är bäst? Själv har jag provat KMS - Color Vitality- Blonde shampoo och Goldwell - LC2 - Perfect your Blonde - Blonde Shampoo. KMS gillade jag väldigt mycket och tyckte det var vädligt effektivt, dock inte så skonsamt mot håret, men finns det något sådant shampoo som är det? Men det är vädligt dyrt, ca 179:- för 250ml. Goldwells tycker jag inte alls om, det blir inget lödder av det och man får använda upp ungefär 1/4 av flaskan till varje shampoonering. Dock är den betydligt billigare med ca 50:- på Rusta för 500 ml, samt skonsamare men till kostnaden av att det inte alls är lika effektivt.


Och så en sista fundering. Är det någon som vet om och isåfall vad det är för skillnad på Blond shampoo och Silver shampoo?

Kaffe is the shit!

Haha! Jag hade glömt hur sjukt kul det är att vara hög! Ja, hög på koffein dvs. =D Jag är glad och skrattar, utan någon egentligen anledning. Klockan är nu 02.00 och det är bara 2 timmar kvar tills mitt jobb börjar! Yey! Sen är det jobb i ca 2½ timme och sen kan jag äntligen sova! =D Det tråkiga är att min koffein - kick nu börjar dala och jag är lite trött :/ Usch usch. Jag blir kanske tvungen att göra mig en till kopp innan jag går iväg sedan. Jag kanske borde dricka mera stark kaffe oftare ;) I vanliga fall gör jag ju en latte med måtten dubbel espresso ungefär, men idag / inatt gjorde jag en dubbel - dubbel espresso latte! Haha inte konstigt jag är lite speedad för tillfället kanske :)

För tillfället är det där såå jag!
;D

7 september 2007

Sugen på fler H&M-lack.

Haha, ja nu vill jag bara ha fler och fler nagellack!

Köpte nyligen ännu ett nagellack från HM - midnight passion. Tyvär tyckte jag inte att det höll lika hög klass som de andra lacken jag köpt från HM. Vet inte om det kan ha något att göra med pigmenten, då detta är ett mörkt lack och alla de andra är ljusa? Men nu vill jag ha ännu ett HM lack i färgen - Gold! ;)


Gimmie Gimmie!

6 september 2007

Here we go again on my own

Sometimes, Somedays - like today, I just feel like giving up.