28 juli 2007

"Dagens Roliga"

...och så var det lördag igen.
De numera "fruktansvärt" roliga lördagar!
Idag kommer dagen att präglas av magont och städning (hilarious!)


Det ska diskas, dammsugas och plockas undan. Förhoppningsvis hinner jag även till Hemköp och handla mat, hygien- och tvättvaror.

Sen till kvällen kanske jag orkar klippa mig och måla mina naglar.


Antagligen kommer det även slinka ner en coca cola och en chokladbit när jag handlar som jag kan ha när jag ska se "Röd Drake" ikväll. Om jag orkar och hinner ska jag kanske även se "Saw2" och "Saw3". Men eftersom jag ska vara själv i lägenheten i 3 veckor, kanske det är att ta i med 3 skräckisar på en kväll om jag ska kunna sova!

Funderar även på att slinka in på systemet och köpa mig något gott, men det är en stor chansning på gott och ont. Men nu blir det iallafall lite mer kaffe så jag håller mig allert.



"I didn't want to loose the love I found, but I did.
...Now I'm the one paying the price and I fucking hate it!

I want out!" //Black Velvet.

2 kommentarer:

Rouge sa...

Aaaaw, sötis då! Tråkigt tråkigt att städa osv! Menmen sånt måste man också göra ibland >_<

Hoho film låter mkt mysigt! =! ;)D Och även choklad och cola hehe!;)

Usch förstår att det är jobbigt för dig efter allt kärlekstrubbel som du har haft! Men en Muppi finns här i alla fall! =D

Linda sa...

Hehe, ja extremt tråkigt! ;) Men det blir ju fint efteråt:)

Ja det var det också, fast den var så läskig så jag visste inte vad jag skulle göra :O Speciellt slutet var hemskt, men det var en extremt bra film. Gillar hannibal filmerna ;)

jaaa,.! usch vad det är hemskt. Men jag klarar mig alltid, you know ;) Det är mkt bra att jag har dig för du är underbar och när du är ledig igen är det min tur att bjuda på vin ;)