6 augusti 2007

When the sun is shining, I smile!

Idag har det varit en hyffsad bra dag. Visst kvällarna är svåra och ensamma och det är lätt att hamna fel, men jag är ändå stark och klarar mig, trots svårigehter.

Att denna dag blev bra är helt tack vare min kära Muppi (Rouge) som tog med mig ut på en shoppingrunda på stan! Och att det dessutom var fullt solsken och över 25 grader gjorde inte det hela sämre! Jag hittade ett jätte fint linne på H&M som jag nog ska ner och köpa imorgon, samt ett helt par otroligt snygga skor i guld! Tyvär några storlekar för stora, några hundralappar för dyra och några centimeter för höga, men ändå helt sjukt snygga! Sen hittade jag en jätte fin kajalpenna i grönt inne på Zara som gled över handen som en skön dröm, samt ett väldigt snyggt rött gloss! Allt under 100 -lappen! Riktiga kap skulle jag vilja säga och jag undrar hur lång tid det tar tills jag bara måste springa dit och köpa dem! ;)

Sedan blev det fika på Condecos uteservering och min söta Rouge bjöd mig på en stor latte!

Thank you babe for making my days much better!

2 kommentarer:

Rouge sa...

Hihi, ja det var riktigt riktigt mysigt att ses idag sweetie, både du och jag behövde komma ut i solen lite! ;)

Hihi, de där skorna var ruskigt snygga till det rosa nagellacket ja, synd att de inte var mindre osv! Tycker också att de där kajalpennorna var riktigt snygga också!

Hihi, vad du är söt! =D pusspuss sweet!

Linda sa...

Rouge: Hello love! jaa to die for! hoppas det går bra för dig med pluggandet nu. Jag köpte mig latemans pajer igår och dricker kaffe nu, men vill inte skriva fler sv:n är såå trött på det!

Idag åkte Hm:s nagellack av fast med vilje ;)

puss puss!